I det fynske folks tjeneste

Bilist beskudt fra motorvejsbro

En mand fra Morud fik tidligt torsdag et alvorligt chok, da han blev beskudt fra en bro over motorvejen ved Langeskov. Politiet betragter sagen med stor alvor og efterlyser vidner.

Broen ved Nonnebo ved Langeskov, hvor der blev skudt fra

To mænd på bro

Manden, der er i 50erne kom kørende i retning mod Sjælland lidt i halvfem torsdag morgen.

Da han nåede Nonnebo-broen ved Langeskov bemærkede han to mænd på broen, som havde en geværlignende genstand, og samtidig mærkede han bilen blive ramt af skud.

Stærkt chokeret holdt han ind på rastepladsen ved Rønninge og alarmerede politiet. Da politiet kom til stedet, var der ingen på Nonnebo-broen.

Kraftigt våben

Inspektion af mandens VW Golf viste, at der var en bule i en ramme bag fordøren i højre side.

- Rammen er en del af bilens bærende konstruktion, og der skal noget kraftigt til at lave en bule der, siger vagthavende ved Odense Politi.

Politiet mener, der er tale om en salonriffel kaliber 22, men udelukker ikke, at det kan være et kraftigt luftgevær. Havde det været en riffel ville kuglen være gået gennem metallet, oplyser politiet. 

- Det er formentlig grove drengestreger, men det kunne have fået særdeles alvorlige følger, siger vagthavende.

Få minutter før skuddet blev anmeldt, havde politiet fået melding fra en lastbilchauffør, der havde set to mistænkelige mænd med den geværlignende genstand.

Politiet hører gerne fra andre vidner på tlf. 66 14 14 48

Tvivler på forbindelse

Fire timer før skudepisoden blev politiet kaldt til Langeskovcentret, fordi beboere klagede over larm.

En gruppe unge mennesker kørte dækfræs og spillede høj musik. Umiddelbart tvivler politiet dog på, at der er forbindelse mellem de to hændelser.