Bilist pløjede gennem hæk og have

En 34-årig bilist slap torsdag morgen uskadt fra en soloulykke. Han kørte igennem en villahæk, knækkede en flagstang og endte i splinterny campingvogn.

Klokken 6.55 lød alarmen hos beredskabet i Ringe. Meldingen lød på, at en carport var faldet ned på en bil i Kværndrup, hvor en person nu sad fastklemt.

Men det var ikke, hvad der var sket. Det fortæller indsatsleder Gerner Nielsen.

I den sydlige del af Svendborgvej i Kværndrup kørte en 34-årig mandlig bilist gennem en hæk og pløjede tværs gennem haven.

Han ramte blandt andet adskillige buske, knækkede en flagstang og væltede hjørnestolpen af en carport, inden han kørte ind i en spritny campingvogn, som han skubbede ud over en stensætning.

n20 solo2

Den 34-årige mand endte på naboens grund sammen med campingvognen. Manden var uskadt, og kunne selv gå ud af bilen, men bilen og den 14 dage gamle campingvogn har lidt store skader.

Ejerne af huset hørte et brag og skyndte sig ud i haven, hvor de kunne se hjulspor i græsset samt deres nye campingvogn, som var skubbet ud over en ét meter høj stensætning.

Ifølge vagtchefen ved Fyns Politi skyldes uheldet sygdom. Han kan ikke huske noget fra ulykken og har formentlig fået et insulinchok.