I det fynske folks tjeneste

Biljagt på over 200 kilometer i timen efter bankrøveri

Sparekassen Faaborgs afdeling på Odensevej i Odense blev klokken kvart i seks torsdag aften udsat for røveri. Røverne flygtede i høj hast ud af den fynske motorvej.

Personalet i banken var i gang med dagens optælling da to hætteklædte mænd smadrede en rude og trængte ind i banken. Her lykkedes det dem at true sig til et ukendt pengebeløb.

Røverne stak af i en sort Porsche Cayenne, som kun har en gul nummerplade bagpå. De kørte hurtigt ned på den fynske motorvej i retning mod Jylland, og her blev der trykket på speederen.

Politiet vurderer, at røverne nåede op på mellem 200 og 250 kilometer i timen på motorvejen. Samtidig kørte de en vild slalomkørsel, hvor både nødsporet og yderste overhalingsbane blev flittigt brugt.

Politiet opgav efter noget tid at følge med røverne på grund af den hasaderede kørsel. Muligvis er den sorte Porche Cayenne drejet fra motorvejen, da politiet ikke har modtaget flere henvendelser om hasaderet kørsel.

- Og så er det jo som at finde en nål i en høstak, siger vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen.

Efterlysning

Hvis nogen har set de to røvere enten ved banken eller under flugten  bedes de kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.