Bjerringbro lagde pres på GOG

GOG\'s sæson i mændenes håndboldliga har været en lang rutsjetur med lige dele op- og nedture. I dagens første semifinalekamp mod Bjerringbro ramte GOG bunden og indkasserede et fortjent nederlag på 28-32.

-

Bjerringbro har nu lagt maksimalt pres på GOG-favoritterne, der er tvunget til at vinde torsdag, hvis holdet skal gentage finalepladsen fra sidste år.

GOG, der stillede op med en enmandshær i Klavs Bruun Jørgensen, skal spille betydeligt bedre end i Gudmehallerne, hvor Bjerringbro fik lagt et tungt og vedvarende pres på det nervøse hjemmehold.

Gæsterne tordnede af sted fra første færd, og kun målmand Peter Henriksen forhindrede, at Bjerringbros pauseføring blev større end 17-14.

- Vi skal huske på, at det her kun var første halvleg. Anden halvleg spilles på torsdag i Bjerringbro. Vi får held med at presse dem fra start, og vi vinder fortjent. Sådan er det, lød det fra Bjerringbro-træner Morten Fjeldstad. /ritzau/