I det fynske folks tjeneste

Blæsende og solrig torsdag

Torsdag bliver blæsende og solrig, inden weekenden byder på endnu varmere sommervejr på Fyn.

Torsdagen starter tørt og skyet, men op af dagen klarer det op, og der kommer del sol. Foto: Mette Rønn

Der er lagt op til en rigtig flot torsdag, dog med lavere og for de fleste dermed nok også mere behagelige temperaturer, end vi oplevede onsdag.

Torsdagen starter tørt og skyet, men op af dagen klarer det op, og der kommer del sol.

- Fra morgenstunden er der en 13-14 grader og en frisk vind fra nordvest. Det er klassisk dansk sommervejr, siger TV 2 Vejrets Andreas Nyholm.

I løbet af eftermiddagstimerne bliver vejret dog ganske fint, og temperaturen kommer op omkring 20-22 grader på Fyn.

Læs også Sådan bliver vejret på Tinderbox

- Der kommer lidt drivende pyntesjyer uden risiko for regn, og så en vind som også aftager i løbet af dagen. Så det er nok vejr til at sidde ude og spise til aften, siger vejrværten.

I aften fortsætter solskinnet, og i nat får vi tørt og klart vejr med temperaturer på omkring ti grader og svag til jævn vind mellem vest og nordvest.

Det varme sommervejr fortsætter i weekenden, og især lørdag ser flot ud med masser af sol og 26 grader. Søndag kan det blive endnu lunere.

- Det bliver måske lige til den varme side, hvor man kan nærme sig 30 grader igen. Det er rigtig flot vejr til Tinderbox. Det bliver fantastisk de næste dage med tørvejr og sol - og også nogle dejlige sommeraftner med fine temperaturer, siger Andreas Nyholm.

00:43

\n      

Luk video