Blandet søndagsvejr: Først mulighed for sol og senere hagl og torden 

Søndagen starter fint med tørt og klart vejr, men ud på aftenen slår det om, og der kan falde byger med hagl, inden vejret igen klarer op ud på natten. 

Efter en grå og blæsende lørdag kan fynboerne se frem til en søndag, hvor vejret bliver en anelse bedre i døgnets lyse timer,  hvor der er mulighed for at solen kigger frem på efterårshimlen i løbet af formiddagen og eftermiddagen. 

Dagen bliver endnu en forholdsvis mild efterårsdag med temperaturer mellem otte og 12 grader, selvom uret nu er sat til vintertid. 

Vinden fra lørdag har dog ikke lagt sig fuldstændig, og derfor vil der stadig være en let til frisk vind, mens der ved kysterne kan blive op til hård vind. 

Ud på aftenen kan der komme byger flere steder, hvor det lokalt kan blive med hagl eller torden. Vinden tager til og bliver jævn til hård fra sydvest, mens der ved kysterne kan blive op til kuling og med kraftige vindstød. 

Bygerne ophører dog igen, og natten bliver tør og med klart vejr. Temperaturerne falder til mellem fire og otte grader, og vinden aftager og bliver let til frisk fra vest.