OFF bliver en festival for hele Fyn

I år er det ikke kun odenseanerne der får lov til at nyde godt af Odense Filmfestival. Flere fynske biografer får nemlig en direkte forbindelse til filmvisningerne.

Tirsdag den 25. august kan alle fynboer deltage i Odense Filmfestival, eller OFF. Med en direkte forbindelse fra Odense får fynske biografer, kulturhuse og ét gymnasium nemlig mulighed for at se med.

- Vi glæder os helt vildt til den store OFF-dag. Vi gør noget, der aldrig før er gjort på Fyn. Der er ikke tidligere blevet vist live simultanvisninger flere steder på Fyn. Det bliver så fedt at kunne give endnu flere publikummer mulighed for at få sig en del af OFF-kagen. Ja man kan sige, at med dette tiltag bliver OFF for alvor en festival for hele Fyn, siger Birgitte Weinberger, festivalleder.

Deltagerne i de fynske sale vil få mulighed for at stille spørgsmål til de tilstedeværende instruktører, på samme måde som publikum i Odense kan.

Det er Odense International Film Festival og Kulturregion Fyn, der er gået sammen om at vise et udpluk af OFF's filmvisninger, på hele Fyn.

Man kan deltage i OFF-dagen på Anexet/Lundsgaard Gods (Kerteminde), Glamsbjerg Bio (Glamsbjerg), Nørre Aaby Bio (Nørre Aaby), Nordfyns Gym (Søndersø), Nyborg Kino (Nyborg), Borgerhuset (Svendborg).

Se mere her.