I det fynske folks tjeneste

Boe hos sin makker efter hjerneblødning

Den fynske badmintonspiller Mathias Boe har besøgt Carsten Mogensen efter hans hjerneoperation

Mathias Boes makker i herredouble Carsten Mogensen er ramt af en hjerneblødning.

Den fynske badmintonspiller Mathias Boe har besøgt sin makker Carsten Mogensen efter dennes hjerneblødning som følge af en såkaldt aneurisme - en bristet blodåre. Den 32-årige Carsten Mogensen kollapsede torsdag eftermiddag og faldt om på Boes hotelværelse i den russiske by Kazan. Han havde på det tidspunkt været følelsesløs i venstre side af kroppen og have haft voldsom hovedpine.

En rystet Mathias Boe skriver nu på parrets fælles Facebookside, at han har besøgt makkeren, der fredag gik igennem en operation i hjernen.

- Jeg må fortælle jer nogle meget, meget dårlige nyheder ... det viste sig at være en bristet blodåre i højre side af hjernen.

- I går (fredag, red.) fik han en åben hjerneoperation. Alt gik godt, og de fik fjernet den bristede blodåre. Jeg så ham kort efter operationen, og hans tilstand var bedre, end det normalt er. Men det er for tidligt at sige noget endnu, da han skal igennem tests i de kommende dage, skriver Mathias Boe.

Boe håber nu på, at medierne og omverdenen vil respektere, at han selv og holdet ønsker at holde fokus på lørdagens semifinale mod Tyskland.

- Hans familie er ankommet her til morgen, og lægerne har i Kazan gør et godt stykke arbejde. Jeg ved, at medierne vil have millioner af spørgsmål, men lige nu vil jeg selv og resten af holdet slappe af og fokusere på semifinalen mod Tyskland. Jeg håber, I vil respektere dette. Jeg lover, at jeg vil holde jer informeret om situationen, og om hvornår jeg kan svare på alle jeres spørgsmål, lyder det fra Boe.

TV 2 SPORT sender direkte fra EM i badminton fra klokken 10:00 lørdag, og følger op med seneste nyt om Carsten Mogensens tilstand.