Bogense vil lokke familier til byen

Der er rift om børnefamilierne i de fynske kommuner. Nu er også Bogense Kommune gået reklamevejen for at få familier til at bosætte sig i kommunen. Med en række reklamespots på TV vil kommunen bejle til børnefamilierne.

-

Der er rift om børnefamilierne i de fynske kommuner. Nu er også Bogense Kommune gået reklamevejen for at få familier til at bosætte sig i kommunen. Med en række reklamespots på TV 2/FYN vil kommunen bejle til børnefamilierne.

Også Søndersø har tidligere reklameret for sig selv på tv i håb om, at især børnefamilier fik øjnene op for kommunens kvaliteter.

Hjerne og hjerte
Bogense Kommune er meget direkte i deres henvendelse til nye potientielle borgere. De har ladet en række børn fortælle om kommunens fortræffeligheder.

\"Ideen med at bruge børnene til at fortælle budskabet i tv-spottet er, at tale til både hjernen og hjertet og slå fast, at her er trygt at vokse op,\" siger Uffe Høybye, der er teknisk chef i Bogense Kommune.

Andre kommuner bruger andre kneb for at lokke familier til. For eksempel var der for nyligt en konkurrence i Tommerup, hvor man kunne vinde en byggegrund.