Boligselskab kulegravet: Chokerende læsning

Chokerende læsning. Det siger en kilde til TV2Fyn om den endnu ikke offentliggjorte rapport om Svendborg Andelsboligforening.I over to måneder er boligforeningens regnskaber blevet kulegravet og endevendt af Revisionsinstituttet. Resultatet er en yderst kritisk rapport med chokerende oplysninger. Det siger en kilde til TV2Fyn.

-

Chokerende læsning. Det siger en kilde til TV2Fyn om den endnu ikke offentliggjorte rapport om Svendborg Andelsboligforening.

I over to måneder er boligforeningens regnskaber blevet kulegravet og endevendt af Revisionsinstituttet. Resultatet er en yderst kritisk rapport med chokerende oplysninger. Det siger en kilde til TV2Fyn.

Rapporten viser flere eksempler på belastende materiale i boligsagen. Der er fundet regninger på 15. - 20.000 kroner for et weekendophold for 4 bestyrelsemedlemmer i København. Der er fakturarer, hvor navne eller datoer er klippet ud - og så er der eksempler på, at ægtefæller uden grund har været med på rejser til både ind - og udland for lejernes regning. Det kan få skattemæssige konsekvenser for de pågældende bestyrelsesmedlemmer.

Revisionsinstituttet er ellers stødt på forhindringer undervejs - fordi alle bilag og regnskabsmateriale der er mere end 5 år gammelt  er destrueret. Og det er noget, der i følge en revisor TV2FYN har talt med - burde få alle alarmklokker til at kime. For ifølge revisoren er det mest almindeligt at arkivere bilagene i en længere årrække end bare 5 år.

TV2FYn har forsøgt at få en kommentar fra den tidligere formand, Robert Jensen - men han ønsker ikke at udtale sig.  

TV2FYN har mere om sagen i morgen, hvor økonomiudvalget behandler sagen midt på dagen. I morgen aften er der ekstraordinært repræsentantskabsmøde i boligforeningen.