Bombe sprængt ved Odense Arresthus

Arresthuset midt i Odense by blev natten mellem søndag og mandag udsat for et bombe-attentat. Der skete ingen personskade, men flere vinduer blev trykket ud, da en meget kraftig bombe - formentlig en krysantemum-bombe - blev bragt til sprængning. 

-

Arresthuset midt i Odense by blev natten mellem søndag og mandag udsat for et bombe-attentat.

Der skete ingen personskade, men flere vinduer blev trykket ud, da en meget kraftig bombe - formentlig en krysantemum-bombe - blev bragt til sprængning tæt på en port til arresthusets baggård. Også Albani Bryggeriet, der ligger lige ved siden af arresten, fik smadret ruder i forbindelse med eksplosionen.

Tre unge efterlyses
Vidner har set tre unge mænd i 18-20-års alderen tæt på arresthuset lige før og efter eksplosionen. Den ene af de unge bar på en sort plasticpose. De unge havde mørkt tøj på og den ene af dem en hvid kasket. De flygtede fra stedet i en sort bil, formentlig en Honda eller Toyota Corolla.

Kriminalinspektør Hermann Overgaard, Odense Politi, mener, der er tale om groft hærværk af nogle unge mennesker, som måske har et horn i siden på arresthuset. Odense Politi har i efterforskningen fået hjælp af teknikere, men ønsker også hjælp fra befolkningen i opklaringsarbejdet.