Boost til sydfynske virksomheder

I Ringe er bolden i denne weekend givet op til to dage med undervisning i ledelse, innovation og kommunikation.

Det sker i forbindelse med projektet Boost Sydfyn, som Region Syddanmark har startet for at hjælpe små og mellemstore virksomheder på Sydfyn.

- Vi booster 89 virksomheder til at øge deres vækst og omsætning. Vi begyndte i september og nu skifter vi gear så deres virksomheder kommer op i omdrejninger, siger Hanne Raunsmed, der er uddannelseskoordinator i Boost Sydfyn.

Og der er en grund til, at Region Syddanmark har valgt at kigge nærmere på Sydfyn.

- Der har været et behov på Sydfyn for de små virksomheder for at få netværk og nye samarbejdspartnere, og måske kan virksomhederne markedsføre sig i fællesskab, og dermed brænde igennem, siger Hanne Raunsmed.

Der har været stor interesse for projektet. Hele 89 virksomheder har fulgt undervisningen siden starten i september, og for flere af dagens kursister nævner netværk som en stor grund til, at de deltager.

- Jeg er tilflytter til Tåsinge og har været der i halvandet år, så dette giver mig en mulighed for at netværke blandt de lokale virksomheder, siger eksportkonsulent Helle Fuglevig.

Det er da også positive tilbagemeldinger, Hanne Raunsmed har fået fra de medvirkende virksomheder.

- De har meldt tilbage at de kan mærke øget udvikling, og vi har tidligere oplevet én der fik en ordre fra Brasilien under kurset, siger Hanne Raunsmed.