Børn tryllede i køkkenet med mesterkok

Mesterkokken Morten Falk lærte fra sig, da han holdt børnenes Bocuse d'Or i Odense.

Mesterkokken Morten Falk gik i går i køkkenet med en række fynske børn i Odense. Sammen med gastrofysiker Morten Christensen afholdt han konkurrencen ’Børnenes Bocuse d’Or’ i forbindelse med SPIS Madmarked.

- De skal have det sjovt med mad og lære, at mad ikke behøver bare at være en skrællet kartoffel. Man kan godt gøre lidt ud af tingene, lyder det fra Morten Falk.

Bocuse d'Or er det uofficielle verdensmesterskab for kokke, og i Odense skulle unge kokke konkurrere i en lidt sværere menu end normalt, nemlig Morten Falks.

Børnenes Bocuse d’Or er en del af projektet ’Med kokken i køkkenet’, der skal lære børn om god og sund mad. Samt ikke mindst vise, at madlavning er skægt, og noget alle kan være med til.

- Det er sjovt. At prøve noget nyt, siger Anna Frydenlund, der var et af børnene ved de fine gryder.
 
’Med kokken i køkkenet’ er støttet af Nodea-fonden.

 

 

Oversigt

    Oversigt