I det fynske folks tjeneste

Boye brokker sig over TV2

News, Vejret og flere andre afdelinger af TV2 ligger i København. Nu råber Odenses borgmester Anker Boye kulturministeren op, fordi han frygter at resten af TV2 også er på vej til København.

TV 2´s hovedsæde ligger egentligt på Kvægtorvet i Odense. Nu råber Anker Boye vagt i gevær før medieforliget, fordi han mener, at flere og flere af TV2s ydelser ligger i København.

Fredag fattede Anker Boye pennen og skrev et brev til medieordførerne og kulturminister Per Stig Møller. Han slår i bordet for at få dem til at indse, at Kvægtorvet altså ligger i Odense - ikke i hovedstaden. 

- Det er efter min mening nødvendigt og et ufravigeligt krav, at TV2s hovedsæde fortsat er i Odense, og at man med medieforliget gør sit for at undgå at denne udhulning fortsætter.

- Med en ledelse, der er placeret i København og har deres daglige gang på Teglholm Allé stiller jeg mig selv spørgsmålet, om det reelt er hovedsædet, der ligger på Kvægtorvet i Odense? spørger Anker Boye.  

Anker Boye vil forhindre, at hele TV2 flytter til København som følge af medieforliget for 2011-2014, der formentlig vedtages inden sommerferien.