Brasiliansk angriber skal hjælpe OB

OB har været på lynindkøb, og fået fingre i en brasiliansk angriber, der skal være med til at styrke de stribedes noget ineffektive angrebskæder.

Resten af efteråret skal den 29-årige brasilianske angriber Jose Luiz Guimaraes Sanabio Junior hjælpe fynboerne med at score mål i superligaen.

Junior - som han blot bliver kaldt - har været uden kontrakt siden den 30. juni 2005, og derfor har det været muligt for OB at skrive kontrakt med brasilianeren.

Stor europæisk erfaring

- Vi har fået en mulighed for at tilknytte Junior i resten af efteråret, og det har vi benyttet os af. Junior er en spændende type, siger Kim Brink til OB Online.

Junior har blandt andet spillet for Cordoba i Spanien, Beveren i Belgien, Ajaccio AC i Frankrig og Walsall og Derby County i England.

Den brasilianske angriber kan allerede få debut i denne weekend, hvor OB møder Horsens.

- Jeg glæder mig til at spille for OB, og jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe holdet ved at score mål. Jeg overværede kampen mod AaB, og jeg kunne se, at OB er et godt hold, også selvom resultatet ikke var det bedste. Så jeg ser frem til at spille i resten af efteråret, fortæller Junior, der for tildelt trøje nr. 11.