Brasiliansk vice-verdensmester på OB's Ligahold

OB's Ligahold for kvinder har i dag budt velkommen til den brasilianske midtbanespiller Renata Costa, der kommer til det fynske fra Butucatu Futebol Club i Brasilien.

21-årige Renata Costa var med på det brasilianske landshold, der i sommeren 2007 nåede finalen i kvindernes VM i fodbold.

Hun er fast spiller på det brasilianske landshold, og  hun spillede fuldtid i 5 ud af Brasiliens 6 kampe under VM.

OB-træner Erling Thomsen glæder sig over sin nye spiller:

- Tilknytningen af Renata Costa er et scoop for OB. Hun har spillet 44 landskampe og scoret 22 mål for Brasilien til dato. Hun er en central midtbanespiller med flere forcer: Hun er stærk i hovedspillet, teknisk stærk, og hun kan også spille i forsvar. Desuden laver hun mål - også på landsholdet, hvilket statistikken jo understreger. Jeg er overbevist om, at hun vil styrke vores hold betragteligt, siger Erling Thomsen.

Torben Povlsen, formand for OB's kvindeafdeling glæder sig med Erling Thomsen:

- En spiller som Renata Costa vil være med til at gøre OB's kampe i 3F Ligaen endnu mere attraktive. Det er ikke mange danske kvindefodboldklubber, der kan siges at have en spiller af den kaliber i truppen. Jeg tror, Renata Costa kan gå hen og blive 3F Ligaens største profil, og kan andre danske klubber også tiltrække spillere af hendes kaliber, kan ligaen ende med at blive utroligt attraktiv for tilskuerne, siger Torben Povlsen.

Renata Costa træner med sine nye holdkammerater første gang mandag  21. januar.