I det fynske folks tjeneste

Brød pengeskab op hos bager

Strib Bageri fik lørdag aften besøg af ukendte gerningsmænd, da der var pause i bageriet. Tyvene brød bageriets pengeskab op og stak af med to dages omsætning.

Ukendte gerningsmænd brød lørdag aften ind i et bageri på Vestergade i Strib. De stak herefter af med to dages omsætning.

Pengeskabet er blevet hevet ud af muren og brudt op med en vinkelsliber i et tidsrum mellem klokken 18 og midnat, hvor bagerne ikke bager og derfor ikke er til stede i bageriet.

Tyvene stak herefter af med to dages omsætning, som ifølge vagtchef ved Fyns Politi, Per Sterobo, ligger et sted mellem 20.000 og 30.000 kroner.

- Man føler sig krænket, og det er ikke rart. Vi har nu talt med personalet om det, siger bagermester Carsten Bjørn Back Matthiesen hos Strib Bageri.

Politiet er uden spor af tyvene.

- Der er en del melstøv, og det gør det svært at finde spor, og nu forsøger vi at komme nærmere et tidspunkt for tyveriet. Vi er selvfølgelig interesserede i at høre fra alle, der har set eller hørt noget omkring bageriet lørdag aften, siger Per Sterobo til TV 2/FYN.

Bageriet ligger på Vestergade i Strib, og henvendelser fra personer, der har oplysninger, kan ske på telefonnummer 114.