Brøndby dropper Emil Larsen

Emil Larsen bliver alligevel ikke solgt til Brøndby. Kantspilleren bestod ikke lægetjekket og fortsætter nu i OB.

- Vi er ærgerlige over og kede af, at Emil ikke klarede lægetjekket. Det er naturligvis en ulykkelig situation, siger sportschef Per Rud fra Brøndby.

- Som ansvarlig klub har vi dog været nødt til at agere efter, hvad det meget grundige lægetjek fortalte os i stedet for at løbe risikoen og indgå aftalen. Undersøgelsens resultat er selvfølgelig ikke en garanti for, at Emil vil løbe ind i fysiske problemer, men risikoen er for stor til, at vi kan forsvare at gennemføre handlen, fortsætter Brøndbys sportschef.

I OB bliver nyheden om at Emil Larsen ikke bestod lægetjekket med blandede følelser.

- Emil har haft en meget lille skadefrekvens i sin tid i OB, og de undersøgelser, vi har foretaget - både da han skiftede til OB og undervejs, mens han har været i OB, har ikke givet anledning til bekymring. Derfor synes vi, at det er synd for Emil. Det er langt fra vores opfattelse, og vi mener, at Emil har bevist i sin tid i OB, at han er en fysisk stærk spiller, som har meget langt mellem sine skadesproblemer, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Emil Larsen er fuldt ud klar over at har trukket på kreditten hos OBs fans.

- Det er på rigtig mange måder en underlig situation, som kan være svær at forstå for især OB's fans. Der opstod en mulighed for, at jeg kunne vende tilbage til Sjælland, og det havde jeg et ønske om, som først og fremmest bundede i personlige årsager. Det skulle så ikke ende med at blive sådan, fordi Brøndby åbenbart mente, at jeg er skadet. Det er lidt underligt at få at vide, for jeg har spillet 34 klubkampe på lidt over et år, ligesom jeg har været rigeligt frisk til at være afsted med landsholdet i denne uge. Men jeg må acceptere situationen, og tiden i OB indtil videre har også været rigtig fin for mig. Så bortset fra at jeg ikke får opfyldt det personlige ønske om at komme tilbage til Sjælland, så har jeg det fint med det rent sportslige, siger Emil Larsen.