I det fynske folks tjeneste

Brøndby-kaptajn blev syet i pausen

Brøndby-kaptajn Per Nielsen blev syet for en flænge i hovedet i pausen af SAS Liga-kampen mod OB og er tvivlsom til onsdagens pokalkamp, hvor fynboerne venter igen.

Brøndbys Per Nielsen lignede sin gamle holdkammerat, den nuværende FC Nordsjællands træner Morten Wieghorst, da han søndag dirigerede sit forsvar med en stor bandage om hovedet.

Men helt så hårdfør som Wieghorst havde ry for at være, var Per Nielsen dog ikke. I pausen af 0-0-kampen mod OB måtte Per Nielsen således lade sig udskifte, skriver Ritzau.

- Forhåbentlig er det ikke så alvorligt. I pausen blev jeg syet for en flænge i hovedet, men egentlig var det ikke derfor, jeg blev skiftet ud. Jeg havde det dårligt i 1. halvleg og følte mig svimmel. Det var ikke forsvarligt, at jeg spillede videre, sagde Brøndby-anføreren, som dermed er tvivlsom til midtugens pokalkamp mod selv samme OB.

Per Nielsen var dog klar nok i hovedet til fra bænken at se Brøndby få annulleret en scoring, hvor Morten Duncan tilsyneladende havde albuerne for højt løftede.

- Med en lidt bedre dommer havde vi vundet den kamp, mente Per Nielsen, der trods alt var tilfreds med at hente det ene point i den svære udekamp, sagde Nielsen.