Bronze til 15-årig fynbo

Jonas Brockstedt Madsen har vundet bronze i Nordiske Junior Mesterskaber i udspring i Jönköping i Sverige.

I weekenden 5.-7. december blev der afholdt Nordiske Junior Mesterskaber og Nordiske Mesterskaber i udspring i Jönköping i Sverige.

FREM Odense Udspring havde en enkelt deltager med i år, Jonas Brockstedt Madsen på 15 år, som var debutant.

Tårnhøjt niveau

Jonas Brockstedt Madsen sprang sig til en bronzemedalje på tårnet i gruppe B, som er for de 14-15 år. Derudover blev han nummer fire på et- og tremetervippen.

Det fynske talent har udviklet sin tårnserie i løbet af denne sæson. Selvom klubben ikke har adgang til en vippe i 7,5 meters højde i den daglige træning, så havde Jonas Brockstedt Madsen fire spring fra 7,5 meter med ved De Nordiske Junior Mesterskaber.

Fynboens fremtid

Jonas Brockstedt Madsen rykker op til gruppe A efter nytår. Denne gruppe er for de 16-18-årige, og her skal springene være på endnu højere niveau.

Det næste skridt for den fynske udspringer bliver at træne spring fra ti meters højde. Og det glæder Jonas Brockstedt Madsen sig til, selvom det kræver træningsmuligheder uden for Odense.

Cheftræner Nomi Mortensen fortæller, at hun er stolt over, at de for andet år i træk har medaljer med hjem til Odense fra Nordiske Junior Mesterskaberne.