Bulldogs besejret af sønderjyder

Odense Bulldogs var på sejskurs mod SønderjyskE, men måtte se sig slået i de afgørende minutter. Fynboerne er nu oppe på fire nederlag i træk.

Kampen mod SønderjyskE var også slaget om den vigtige fjerdeplads, som giver hjemmebanefordel i kvartfinalen.

Men Odense Bulldogs måtte for fjerde kamp i træk se sig besejret.

Odense Bulldogs pressede ellers på i tredje periode på hjemmebanen i Bryggeriet Vestfyn Arena. De satte sig tungt på gæsternes zone og gik fra 1-3 til 3-3.

Da Bulldogs satsede alt for at score det afgørende mål, opstod der kaos, og SønderjyskE kunne støde pucken ned i et tomt Bulldogs-mål.

Odense Bulldogs er dermed syv point bag SønderjyskE, der ligger på fjerdepladsen. På fredag har Odense Bulldogs mulighed for oprejsning, når fynboerne gæster Copenhagen Hockey.