I det fynske folks tjeneste

Bulldogs har kniven for struben

Fredag aften møder Bulldogs hjemme Rødovre i sæsonens hidtil vigtigste kamp i AL-ligaen. Hvis Bulldog taber i Odense Isstadion er fynboerne ude af slutspillet. Sponsorerne vil ikke love at fortsætte, hvis resultaterne udebliver.

01:35

1 af 2

Bulldogs ligger som nummer sjok i AL-ligaen, og sidste chance for at komme med i slutspillet er fredag aften. Det kræver ikke blot en sejr over Rødovre, men også at de næste tre kampe giver udbytte og flasker sig til Bulldogs fordel. Men taber Bulldogs i aften, så er de ikke med i slutspillet.

- Det er supervigtigt vi vinder i aften. Det forlænger vores sæson og der er ikke nogen der har lyst til at ende som nummer sidst, siger Kim Karsberg fra Bulldogs.

Den dårlige sæson i OIK skyldes at holdet er inde i et generationsskifte og at mange udlændinge er stoppet for Bulldogs.

- Vi havde håber at ligge højere. Vores gennemsnitsalder er meget lav, men de unge er ved at blive kørt ind og jeg synes fremtriden ser lys ud, lyder det fra Kim Karsberg.

Skuffet sponsor

Konsekvenserne ved et nederlag i aften kan blive alvorlige for OIK.

- Selvfølgelig er vi skuffede. Vi havde forventet bedre resultater, og at det måske ender med en sidsteplads, det havde vi ikke lige taget med i vores beregninger, siger Martin Fisker, der er salgschef hos Vestfyens Bryggeri.

Vestfyens Bryggeri er storsponsor hos OIK, men når kontrakten udløber, vil bryggeriet ikke love at fortsætte sponsoratet.

- Sådan et sponsorat er ikke kun et spørgsmål om resultater. Men hvis resultaterne udebliver vil vi da tage  det med i vores overvejelser, når vi skal beslutte om vi vil fortsætte, siger Kim Karsberg.

TV 2/FYN sender fredag klokken 19.30 direkte fra kampen mellem Bulldogs og Rødovre