I det fynske folks tjeneste

Bulldogs jagter ny træner

Odenses ishockeyklub skal have ny træner, men klubben ved godt, at den ikke er lønførende i branchen.

Odense Bulldogs søger ny førerhund til at styre tropperne på isen. Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv

Odense Bulldogs er på trænerjagt. Det skriver bestyrelsen på klubbens hjemmeside og kalder det en af de vigtigste opgaver for den kommende sæson.

- Vi går efter en træner, der kan fortsætte konceptet, vi indførte i sidste sæson, med en stærk danskerstamme bestående af både rutinerede og talentfulde spillere krydret med udenlandske spillere, der gerne skal være profiler på holdet, skriver bestyrelsen blandt andet.

Læs også Træner stopper i Odense Bulldogs efter én sæson

- Det er derfor vigtigt for os at finde en træner, der formår at arbejde og udvikle unge spillere. Samtidig skal han skal kunne coache de mere rutinerede spillere samt have forståelse for projektet Odense Bulldogs, lyder det videre.

Klubben har dog en økonomisk udfordring, når der skal rekrutteres nye folk.

- Som tingene er lige nu, er vi ikke lønførende i ligaen. Det betyder også, at vi bruger en anden tilgang til at sammensætte vores hold. Vi forsøger at finde danske spillere, der kan se en fordel i at komme til et hold, hvor der til de danske spillere er plads til både spilletid og ansvar. Gerne kombineret med en uddannelse på en af Odenses uddannelsesinstitutioner eller et arbejde, skriver bestyrelsen.

Bestyrelsen er allerede i kontakt med en række kandidater og forventer at have en afklaring i løbet af maj.