Bulldogs klar til semifinalen

Odense er klar til semifinalen i AL-Bank Ligaens slutspil. To mål i første periode afgjorde kampen i Aalborg.

Efter at have misbrugt to matchbolde i kvartfinaleserien mod Aalborg Pirates lykkedes det for Odense Bulldogs' ishockeyhold i tredje og sidste forsøg at avancere til semifinalerne i AL-Bank Ligaen.

Fynboerne vandt syvende og afgørende kamp mod nordjyderne med 3-0, takket være to mål i første periode.

Andreas Sundin og Esben Nielsen sørgede med to minutters mellemrum for at give fynboerne en god start på kampen.

Skudstatistikken i anden periode sagde 15-3 i Aalborg-favør, men Jens Holmström i Odense-målet lod sig ikke overliste.

I tredje periode kastede Aalborg alt frem, og i slutfasen forsøgte man sig også med at tage målmanden ud.

Det resulterede dog blot i, at Rasmus Ericsson kunne afgøre kampen i tomt mål for Odense.

Efter opgøret i Gigantium i Aalborg valgte Frederikshavn Whitehawks sin semifinalemodstander, som bliver Rødovre Mighty Bulls.

Det betyder samtidig, at Sønderjyske og Odense Bulldogs mødes i den anden semifinale.

Begge semifinaleserier indledes tirsdag 19. marts. Frederikshavn og Sønderjyske har hjemmebanefordel som de bedst placerede hold i grundspillet.