Bulldogs mejet ned

Odense Bulldogs fik regulære tæsk, da Rødovre kom til byen, fredag. Sjællænderne rejste hjem med en sejr på 4 - 2.

Rødovre vandt sin tredje udesejr, da de kom forbi Odense og vandt 4-2 over Odense Bulldogs.

Anden periode blev udslagsgivende med 2-0 til Rødovre, mens de øvrige perioder sluttede 1-1.

Efter det seneste nederlag nærmer Bulldogs sig faretruende bundlinjen i lisligaen.

Kampens målscorere: 0-1 Jannik Karvinen, 1-1 Martin Larsen, 1-2 Mikkel Højbjerg, 1-3 Mike Daugulis, 1-4 Martin Nielsen, 2-4 Rob Ricci

Det var top mod bund i den danske ishockeyliga, da nummer et Sønderjyske skulle til Rungsted for at møde den isolerede agterlanterne. Og det gik helt som stillingen på forhånd havde varslet, da Sønderjyske vandt 5-0.

Rungsted fik i ugens løb ny cheftræner i skikkelse af den rutinerede Per Holten-Møller, og under ham lykkedes det nordsjællænderne at holde stand i første periode, der sluttede uden scoringer.

I anden periode kom Sønderjyske imidlertid i gang og vandt denne 2-0, inden topholdet cementerede sejren med yderligere tre scoringer i den sidste periode.

Ligaens nummer to, Herning, hentede også en sejr på Sjælland. Mod Herlev blev det til en sejr på 3-1. Herlev fik 1-1 i de første 20 minutter, men Herning vandt både anden og tredje periode med 1-0.

Kun Aalborg formåede at drage fordel af hjemmebanen fredag aften i det mest målrige opgør. Udeholdet Frederikshavn fulgte med til 2-2 efter anden periode, men Aalborg satte trumf på i den sidste, som sluttede 4-1.