Bulldogs sendt ud i overtid

Esbjerg Energy er som det første hold klar til semifinalerne i Metalligaens slutspil efter at have vundet for fjerde gang af fire mulige mod Odense Bulldogs.

Der skulle dog overtid til, før grundspillets nummer fem kunne gøre det af med grundspillets nummer fire.

Den ordinære kamp endte 3-3, efter at begge hold havde scoret to mål i powerplay.

I den forlængede spilletid skulle Andrew Clark blot bruge tre og et halvt minut, før han med sin anden scoring sikrede Esbjerg sejren. Ud over de to scoringer noterede Clark sig også for en assist i opgøret.

I de tre andre kvartfinaleserier er der ikke fundet en vinder, men det kan der allerede være efter næste kamp.

Rungsted blev kun nummer syv i Metalligaens grundspil og var ikke levnet mange chancer i kvartfinaleserien mod Herning.

Sjællænderne tog fusen på de fleste ishockeyfans ved at vinde seriens første to kampe. Så reducerede Herning i tirsdags, men fredag aften var Rungsted på pletten igen hjemme i Hørsholm Skøjtehal.

Efter en målløs første periode slog Christoffer Lindhøj til med kampens første mål, da han i powerplay scorede til 1-0 sidst i anden periode.

I tredje periode lukkede svenske Joel Johansson kampen med sit mål til 2-0.

Dermed fører Rungsted 3-1 i kampe og mangler nu blot en sejr for overraskende at spille sig i semifinalen.

I Rødovre vandt Sønderjyske med hele 5-1, og de forsvarende danske mestre fører nu med 3-1 i serien.

Lige så godt ser det ud for Frederikshavn i den nordjyske duel mod Aalborg. Fredag tog frederikshavnerne deres tredje sejr, da det også blev til en udesejr på 5-1.

Søndag spilles femte kamp i kvartfinaleserien.