Bulldogs smed sikker sejr

Odenses ishockey-drenge førte indtil ti minutter før tid - men tabte alligevel til Esbjerg.

Det har været svært for Odense Bulldogs at finde frem til sidste års sølvtakter i denne sæson. Holdet ligger på en lidt skuffende femteplads, og kom i problemer igen tirsdag aften mod Esbjerg.

Bulldogs kom ellers foran planmæssig med både 1-0 og 2-0 i første periode, men så gik der gummi-stav i den for sidste sæsons sølvvindere.

Esbjerg vandt anden periode med 1-0, og med ti minutter igen gik det helt galt for det fynske hockey-hold. På bare 30 sorte sekunder scorede Esbjerg to gange, og så tabte hjemmeholdet 2-3 foran 1665 skuffede tilskuere.

Efter nederlaget ligger Odense Bulldogs fortsat på femtepladsen i Isligaen.

Odense-Esbjerg 2-3 (2-0), (0-1), (0-2).

Mål: 1-0 Anders Feddersen, 2-0 Jesper Olofson, 1-1 Sune Hjulmand, 1-2 Søren Christiansen, 2-2 Sune Hjulmand, 2-3 Alex Nikiforuk.

Udvisninger: Odense 2 x 2 min., Esbjerg 5 x 2 min.

Tilskuere: 1.665.