Bulldogs vandt i overtid

Der måtte overtid til i tre af tirsdagens slutspilsopgør i AL Bank-Ligaen i ishockey. Odense Bulldogs måtte ud i fem perioder.

Tirsdagens fire kvartfinaleopgør understregede, at der er tæt og hård kamp om de fire semifinalepladser i AL-Bank Ligaens slutspil.

Således var der i tre af de fire kampe ikke fundet nogen vinder efter de første 60 minutters ishockey, og derfor måtte man tage overtid i brug for at få en afgørelse.

I Aalborg måtte man endda helt ind i femte periode, før Odenses Jesper Olofsson scorede kampens første og eneste mål, der sender fynboerne i front med 2-1 i serien.

I Herning måtte de forsvarende mestre og grundspilsvindere Blue Fox for anden kamp i træk overgive sig til Rødovre Mighty Bulls.

Mikael Christensen stod for den afgørende scoring knap ni minutter inde i overtiden. 2-1-sejren sender også Rødovre i front med 2-1 i kampe.

I Vojens var det gæsterne fra Esbjerg, der trak det længste strå, da Alex Nikiforuk efter lidt mere end fire minutters ekstratid scorede det afgørende mål til en 2-1-sejr over Sønderjyske.

Dermed fører vestjyderne 2-1 i kampe, men alt er endnu åbent i lokalopgøret. Derimod ser Herlevs chancer for en semifinaleplads ud til at være så godt som udspillet.

Holdet tabe også den tredje kvartfinale mod Frederikshavn, der hjemme vandt 5-1 efter to mål af Robin Bergman og nu fører 3-0 i kampe.