Bundhold vinder: OB taber for første gang i denne sæson

Ubesejrede OB blev mandag aften sendt retur til Fyn med et nederlag på 3-2 ude mod bundholdet Esbjerg.

Esbjerg og OB tørnede mandag aften sammen på Blue Water Arena i Esbjerg i superligaens sjette runde. Det blev et underholdende og målrigt opgør, som sluttede med en 3-2-sejr til Esbjerg.

Resultatet er lig med OBs første nederlag i  denne sæson, mens det var esbjergensernes første sejr.

Allerede efter 12 minutters spil faldt kampens første mål, da Rasmus Festersen efter en klumpspilssituation let bragte OB foran. Angriberen stod pludselig helt fri midt i feltet, og det udnyttede han iskoldt til at udplacere en chanceløs Jeppe Højbjerg i målet.

Esbjerg kom efter chokstarten bedre med i kampen, hvor de i den efterfølgende periode spillede sig til adskillige store muligheder som dog alle blev misbrugt.

Efter en halv times spil tog vestjydernes anfører, Jeppe Andersen, sagen i egen hånd. Fra kanten af feltet sparkede han bolden over i det lange hjørne uden chance for Sten Grytebust i OB-målet.

Anden halvleg startede som lyn og torden med to scoringer inden for de første 10 minutter.

Først var det indskiftede Mads Hvilsom, der tæt under mål dirigerede et fladt indlæg fra Bjørn Paulsen i nettet og dermed bragte Esbjerg foran med 2-1.

Kun to minutter senere ville fynboernes færøske Joan Edmundsson det anderledes, da han sendte et frispark direkte i kassen i en situation, hvor Jeppe Højbjerg i Esbjerg-målet burde have gjort mere væsen af sig.

I det 75. minut faldt afgørelsen, da Esbjergs Bjørn Paulsen scorede til 3-2.