Buschauffør kvæstet af træ

En bybuschauffør og en passager kom alvorligt til skade i Odense onsdag aften på grund af stormvejret. Da de ville fjerne et væltet træ på vejbanen, væltede flere træer ned over dem.

-

En bybuschauffør og en passager kom alvorligt til skade i Odense onsdag aften på grund af stormvejret. Da de ville fjerne et væltet træ på vejbanen, væltede flere træer ned over dem.


Ulykken skete på Blangstedgaards Allé på det sted, hvor kun bybussen må køre. Her var et træ blæst omkuld og lå henover vejbanen. Det var dog ikke større, end at chaufføren mente, at han og hans tre passagerer kunne hale det til side.


Passagererne indvilligede i at hjælpe. Mens de baksede med træet væltede endnu et træ ned over dem. Kort efter væltede flere træer, så buschaufføren blev klemt fast under to træer.


Det viste sig senere, at han havde brud flere steder, men han er uden for livsfare, oplyser politiet i Odense. Tidligere fremkomne oplysninger om, at han havde brækket ryggen er ifølge Odense Bybusser ikke korrekte. Han menes at have brud på et ben og på bækkenpartiet.


Den ene passager brækkede benet.


I det hele taget væltede blæsten en del træer i Odenseområdet onsdag aften og nat. I langt de fleste tilfælde blev der ryddet op, inden der opstod trafikale problemer, oplyser politiet.


Odense Bybusser overvejer nu at indskærpe chaufførerne, at de i hårdt vejr ikke bør forlade bussen for at fjerne træer, men bør sætte sig i forbindelse med vagtkontoret og køre en anden vej.