Busoverfald i Assens blev filmet på overvågningsvideo

Politiet er ved at se billeder fra bussen, der bekræfter 19-årig kvindes forklaring om overfald i natbus.

Fyns Politi har sikret sig så gode billeder fra et overvågningskamera, at det formentlig kun er et spørgsmål om tid, før politiet har opklaret en voldsepisode på busstationen på Bådebyggervej i Assens natten til lørdag.

Her blev en 19-årig kvinde fra Ringe tilsyneladende helt umotiveret overfaldet af to jævnaldrende kvinder, da hun var ved at sætte sig ind i den natbus, der skulle køre hende hjem.

Hun har forklaret politiet, at kvinderne hev hende ud af bussen ved håret, før de rev og slog hende.

- Vi har sikret rigtig godt materiale, som i detaljer viser, hvad der er foregået, og som også har tydelige billeder af gerningskvinderne og bekræfter den forklaring, kvinden er kommet med, siger vagtchef Kim Munksgaard, Fyns Politi.

Videooptagelserne kommer fra selve bussen, og politiet arbejder på at identificere de personer, der er med på billederne.

- Vi har nogen i kikkerten, men vi skal være helt sikre, inden vi anholder nogen, siger Kim Munksgaard.

Det var 19-åriges mor, der anmeldte overfaldet, da datteren kom hjem til Ringe med mærker efter slag og spark og hudafskrabninger på kroppen og i ansigtet.

De to kvinder, som politiet leder efter, var sammen med to mænd og yderligere en kvinde på busstationen natten til lørdag.

Voldsepisoden blev overværet af en 18-årig, som også har afgivet forklaring til politiet.