Byggeballade i Middelfart

Virksomheden T Hansen fik ændret lokalplanen for at udvide. Nu vil politikerne igen give dem dispensation til endnu en udvidelse. Naboerne er vrede

-

Virksomheden T Hansen fik ændret lokalplanen for at udvide. Nu vil politikerne igen give dem dispensation til endnu en udvidelse. Naboerne er vrede.


Thansens lager i Middelfart

Hvis det står til virksomheden T Hansen, skal der i fremtiden være et 8000 kvm lager i naturskønne omgivelser, men det falder ikke i god jord hos naboerne. Det er kun et halvt år siden, at det ulovlige T Hansen byggeri blev godkendt af byrådet og flettet ind i lokalplanen. Nu er naboerne bange for, at virksomheden igen får sin vilje.

- Vi vil bevare den jord, som den er, og det er vi også blevet stillet i udsigt, da vi købte grunden. Det regelsæt som kommunen selv har været med til at lave, og som vi har købt jord udfra, skal overholdes, mener Erwind Andersen, direktør Erwind Andersen A/S. Han har klaget til kommunen over T Hansens planer om udvidelse.  


Naturskønne omgivelser ved lageret i Middelfart

I forvejen er T Hansen domicil 12.000 kvadratmeter, men nu ønsker virksomheden at udvide med ekstra 8000 kvadratmeter. Det skal være i umiddelbar forlængelse af den eksisterende bygning, og byggeriet vil kræve, at man fjerner en sø og flytter en sti. T Hansen er kede af naboklagerne, men mener ikke, at de har et problem 

- Vi har fået mere at lave og har derfor brug for mere lager. Vi har søgt om dispensationen, og nu må vi bare afvente og se, siger adm. direktør for T Hansen, Bent Jensen.

I Middelfart er politikerne positivt stemt overfor en udvidelse.

- Jeg kan ikke se noget til hinter for, at de får en dispensation, siger Finn Ole Christiansen, medl. teknik- og miljøudvalget, Soc.dem..