Caca helten i OB-målorgie

Nyindkøbte Caca blev helten med tre scoringer, da OB med en 4-3-sejr ude over Rabotnicki fra Makedonien kom tæt på avancement i Europa League-kvalifikationen.

OB er meget tæt på at gå videre fra Europa League-kvalifikationens tredje runde, og det kan holdet i høj grad takke klubbens nyindkøbte brasilianer Caca for. Med tre scoringer var den tidligere AaB-spiller hovedarkitekten bag OB's 4-3-sejr ude over makedonske Rabotnicki efter en kamp, hvor de to hold fremstod noget mere prangende offensivt end defensivt.

Således sov OB-forsvaret gevaldigt to gange midt i første halvleg, hvor hjemmeholdet bragte sig på 2-1 kort efter Cacas indledende træffer. Det lykkedes dog Caca at udligne før pausen på det meget varme nationalstadion i Skopje, og efter pausen udnyttede Chris Sørensen et straffespark til 3-2.

Med sin sidste aktion, inden han blev udskiftet, hovedstødte Caca OB yderligere i front, da makedonernes målmand gik fuldstændig skævt ud til et indlæg.

Rabotnicki skabte dog en smule spænding med et kvarter tilbage af kampen, da Ze Carlos bankede bolden flot op i nettaget efter et frispark.