Camping er hot: Flere fynske campingpladser melder udsolgt

Det gode sommervejr har fået flere campingpladserne på Fyn til at melde udsolgt.

Campingpladserne på Fyn har en historisk god sommer med flere overnatninger end nogensinde.

TV 2/Fyn har lavet en rundringning, der viser, at mindst én campingplads i hver kommune melder om enten fuld booket eller om historisk flere besøgende.

Og det er noget indehaver og lejrchef af Kerteminde camping kan mærke på flere fronter.

- Man kan bare se hvordan is-fryseren, bliver tømt to gange på en uge. Det har vi ikke været vant til længe, siger Gitte Enevoldsen.

Campingpladsen i Kerteminde er nemlig fuld booket.

Pladser med udsolgt eller historisk mange besøgende

quote Jeg tager alt græs i brug. Alt som jeg overhovedet har. Jeg har haft autocampere og campingvogne i min forhave, fordi der ikke var flere pladser på campingpladsen. Jeg bruger alligevel ikke min forhave, når jeg arbejder

Gitte Enevoldsen

- Jeg tager alt græs i brug. Alt som jeg overhovedet har. Jeg har haft autocampere og campingvogne i min forhave, fordi der ikke var flere pladser på campingpladsen. Jeg bruger alligevel ikke min forhave, når jeg arbejder, siger indehaver Gitte Enevoldsen.

Og Gitte Enevoldsen er ikke alene om den store efterspørgsel. På Camp Hverringe har de også lavet ekstra pladser til deres gæster. Men her er det ikke de klassiske campister, der er flest af på pladsen. Torben Frydenlund Rasmussen lejrchef

- Folk, som kommer i telte, der ikke har almindeligt campingudstyr og campingvogn de har fundet ud til os. Og som vejret er nu, er det nemmere at ligge i telt, end hvis det stod ned i stænger, siger Torben Frydenlund, der er lejrchef for Camp Hverringe.

Vejret har betydning

Det varme og solrige sommervejr har haft en stor betydning for de campister, der har besøgt pladserne.

- Det er hyggeligt og nu er det endeligt blevet rigtig dansk sommervejr. Der er ikke udsigt til regn, siger Inger Madsen fra Fredericia.

- Før i tiden lå vi meget i telt, det vil vi prøve igen. Selvom vi er nået lidt op i alderen og det har været fantastisk. Hvis vi ikke havde fået så godt vejr, var vi blevet hjemme, siger Povl Hansen fra Bramming.

 

Du kan se hele indslaget her: