Canadisk målmand til Bulldogs

98 kg og 188 centimeter canadier skal være sidste skanse i Odense Bulldogs næste sæson. Ishockeyklubben præsenterer nu 24-årige Chet Pickard som ny keeper.

I en pressemeddelelse beskriver klubben den canadiske målmand sådan her: "Han blev i 2008 valgt af Nashville Predators i første runde af NHL-draften, og har siden forfulgt den ultimative drøm i den omskiftelige verden i farmerligaerne AHL og ECHL. Nu skifter han spor og satser på at kickstarte sin europæiske karriere i Odense."

- Jeg ser meget frem til denne nye oplevelse. Efter en god snak med træneren for et par uger siden, fik jeg det indtryk, at Bulldogs er ved at opbygge et slutspilshold med en stor og stærk defensiv med blandt andre Lee Baldwin, som imponerede mig i denne sæson. Som spillertype er jeg et konkurrencemenneske. Jeg forsøger at bevare min position i målet og lade puckene komme til mig, men jeg vil kæmpe hårdt og gøre hvad der kræves, for at holde puckene ude af nettet, siger Chet Pickard.

Sidste kontrakt på plads

DSC01403

Det er en veltilfreds cheftræner, som med Chet Pickards underskrift kan sætte punktum for denne sommers import af nye, stærke udlændinge.

- Chet var præcis den keeper, vi søgte. Vi havde mange gode emner på vores liste, men vi er glade for, at det lykkedes med Chet. Han passer ind på holdet og i den måde, vi vil spille på, forklarer cheftræner Brad Gratton.

- Han er et tidligere førsterundesvalg i NHL, har været med til at vinde U20-VM med Canada og har erfaring fra AHL, ECHL og svenske Djurgården. Hans største kvalitet er hans mentale styrke, og at han bevarer roen i målet ved at udnytte sin størrelse effektivt. Derudover håndterer han løse pucke godt og går ikke af vejen for at spille pucken bag mål, siger Bulldogs-træneren.

Chet Pickard ankommer til byen sidst i juli, og vil i den kommende sæson iføre sig trøje nummer 34.