I det fynske folks tjeneste

Carina Christensen ny ordfører

Carina Christensen fra Middelfart bliver ny politisk ordfører for De Konservative, efter at Henriette Kjær har trukket sig som politisk ordfører og grupppeformand.   

Carina Christensen er fra idag De Konservatives nye politiske ordfører.

Fik budet i aftes

MiddelfartCarina Chrstensen fik ikke lang betænkningstid da hun i aftes blevet spurgt om hun ville være ny politisk ordfører. Det oplyste hun til TV2 News kort efter at det var blevet kendt at Carina Christensen overtager den tunge post som politisk ordfører efter Henriette Kjær.  
- Jeg har meget stor respekt for Henriettes Kjærs store politiske arbejde. Det er hendes egen beslutning at trække sig. Nu må vi se fremad, sagde Carina Christensen, der idag er partiets gruppesekretær og erhvervsordfører. 
Hendes budskab til de konservative vælgere er at "der nu vil blive kæmpet 24 timer i døgnet for at vende partiets dårlige tal i meningsmålingerne".
Carina Christensen har tidligere været Kulturminister, Transportminister og Minister for familie- og forbrugeranliggender.
Hun var opstillet i Faaborgkredsen fra 1999 til 2007 men er nu opstillet for De Konservative i Vejle. Hun bor dog stadig i Middelfart.