Carlslund-brand var påsat

Det var en påsat brand, der natten til den 20. juni forårsagede, at restaurant Carlslund i Odense brændte ned til grunden. Det viser de brandtekniske undersøgelser af stedet. Politiet efterlyser vidner.

Fyns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde gerningsmanden eller gerningsmændene bag branden i den historiske æggekage-restaurant. Branden blev anmeldt klokken 02.15 lørdag den 20. juni.

- Vi vil meget gerne høre fra eventuelle vidner eller andre, som måske kan have set noget mistænkeligt i forbindelse med branden eller som i øvrigt har oplysninger om branden, siger politikommissær Carsten Arentoft fra Fyns Politi.

Fyns Politi kan af hensyn til efterforskningen ikke oplyse yderligere detaljer om præcis hvor og hvordan, branden opstod.

Hvis man har oplysninger, skal man ringe til Fyns Politi på telefon 114.

Ingen personer kom til skade ved branden, som man i første gang vurderede var opstået i et kontor, hvor en kopimaskine og en computer stod på standby.

Restaurant Carlslund lå på adressen Fruens Bøge Skov 7 i Odense og var landskendt for sin æggekage med flæsk. Restauranten har eksisteret i næsten 150 år i en bindingsværksbygning med stråtag.