I det fynske folks tjeneste

Carsten Hansen dumper i måling

Carsten Hansen er den minister, der scorer den absolut laveste karakter i ny måling over populariteten af ministrene i den nye regering.

Minister for by, bolig og landdistrikter er den minister, der har klaret sig dårligst blandt regeringens 23 ministre.

Jyllands-Posten har lavet en analyse, hvor 1025 personer har givet ministrene point. Carsten Hansen lander på 3,6 point ud af 10 mulige, og er dermed den mindst populære minister overhovedet.

- Der har været nogle dårlige sager, og det har selvfølgelig sat sine spor. Der er ikke andet at gøre end at holde fast på det politiske indhold. Mange af personsagerne har overskygget for politikken. Og så må man sige, at vi generelt har haft en hård start i regeringen pga. den økonomiske krise og det underskud som vi overtog fra den tidligere regeirng, siger Carsten Hansen til avisen.

De første måneder af regeringens levetid har Carsten Hansen været i stormvejr på grund af sit skriftlige løfte om at bevare en akutfunktion på Sydfyn og en sag om sexchikane efter en julefrokost.

Mest populære minister i regeringen er i følge undersøgelsen Økonomi og indenrigsminister Margrethe Vestager, der scorer 6,2 point.