Cecilie Greve ude af landsholdsmålet

Kvindelandstræner i håndbold Klavs Bruun Jørgensen har udtaget 23 spillere til en træningssamling i Vejle. Cecilie Greve er ikke med.

I juni samlede landstræner Klavs Bruun Jørgensen en udvidet trup for at give de spillere, der har været i nærheden af landsholdet, chancen for at vise sig frem inden håndbold-VM på hjemmebane i december.

Til den næste samling i Vejle fra 25. til 31. juli er truppen reduceret med flere spillere.

Det drejer sig om HC Odense-målvogteren Cecilie Greve samt stregspilleren Susan Thorsgaard (FCM), som ikke har fået genvalg.

Heller ikke Anne Cecilie La Cour, Stine Aagaard og Camilla Dalby, som kom med i truppen sidst, er udtaget denne gang.

- I forhold til den seneste trup har vi hele tiden vidst, at nogle skulle sies fra. Dem, vi har udtaget denne gang, er alle spillere, der hurtigt beviste, at de magter at spille den slags spil, vi gerne vil se.

- Nu bliver det spændende at finde ud af, hvilke konstellationer vi skal benytte fremover, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han understreger, at de spillere, der ikke kom med denne gang, stadig har alle muligheder for at spille sig ind i VM-varmen igen.

Fokus fra første træningssamling til den kommende skal gerne flyttes gradvist fra det defensive til det offensive:

- Sidst lagde vi vægt på det offensive forsvarsspil, og selvom der stadig er noget at arbejde med, var vi positivt overraskede over, hvor godt det gik.

- Vi skal stadig arbejde videre rent forsvarsmæssigt, men denne gang skal vi også for alvor have taget hul på angrebsspillet, siger landstræneren.

Følgende 23 spillere er indkaldt til samling i Vejle 25.-31. juli:

Målvogtere: Sandra Toft, Rikke Poulsen, Christina Elm

Stregspillere: Mette Gravholt, Stine Bodholt Nielsen, Louise Svalastog Spellerberg, Kathrine Heindahl.

Fløjspillere: Maibritt Kviesgaard, Trine Østergaard, Anne Mette Pedersen, Ann Grete Nørgaard, Fie Woller, Maria Fisker.

Bagspillere: Line Jørgensen, Louise Burgaard, Mette Tranborg, Lærke Møller, Kristina Kristiansen, Lotte Grigel, Stine Jørgensen, Anne Mette Hansen, Rikke Skov, Pernille Holmsgaard.