I det fynske folks tjeneste

Centralbibliotek vil forbedre servicen

Odense Centralbibliotek vil nu forbedre servicen over for bibliotekets brugere. Derfor gennemfører biblioteket nu en større brugerundersøgelse.

-

Odense Centralbibliotek vil nu forbedre servicen over for bibliotekets brugere. Derfor gennemfører biblioteket nu en større brugerundersøgelse sammen med en række andre biblioteker i landet.


Spørgeskemaundersøgelse skal forbedre bibliotekets service

Biblioteket vil bede brugerne om at sige deres mening om servicen. Blandt andet bliver de spurgt om, hvorvidt de er tilfredse med personalets betjening? Er udvalget af bøger, CD?er og film godt nok? Er biblioteksindretningen god og overskuelig? Og en række andre spørgsmål.

Kaffe som tak
Centralbiblioteket håber på, at så mange brugere som muligt vil sætte 10 minutter af til at udfylde spørgeskemaet. Som tak byder biblioteket på en kop kaffe til alle, der udfylder skemaet og giver desuden deltagerne i undersøgelsen mulighed for at være med i lodtrækning om CD- og bogpræmier.  

Undersøgelsen foretages i samarbejde med forskere fra Handelshøjskolen i København, og det endelige resultat af undersøgelsen ventes at foreligge i februar måned 2004.