Chris Sørensen: OB fungerer ikke som hold

OB-anfører Chris Sørensen mener ikke, at OB fungerer som hold - og at det kostede nederlaget til Young Boys.

Søndag blev OB ydmyget 0-5 af FC København i Superligaen. Og torsdag var indsatsen ikke meget bedre i 2-4-nederlaget i Europa League til schweiziske Young Boys.

Ifølge anfører Chris Sørensen er der en god grund til, at holdet taber igen og igen.

- Vi fungerer ikke som hold for øjeblikket, så vi må gå ind og kigge på nogle andre ting. Og det prøver vi at arbejde os ud af, men det er hårdt arbejde for øjeblikket, siger han til DR Sporten.

Chris Sørensen mener, at OB kom frem til et par gode chancer før pausen. Men at de ikke blev udnyttet. Og derudover peger han på, at defensiven har problemer med at stille sig rigtigt på banen.

- Vi reagerer ikke lige i øjeblikket på det, der sker på banen. I aften har de for nemt ved at komme til afslutninger. Og det gør ondt, at vi har lukket ni mål ind i to kampe. Fodbold er et spil, hvor man skal bruge hovedet og træffe de rigtige beslutninger. Og det må man sige, det gør vi ikke i øjeblikket, siger Chris Sørensen.

Tidligere i år blev hele den sportslige ledelse udskiftet. Ud røg sportsdirektør Kim Brink, træner Lars Olsen og assistenttræner Viggo Jensen. Den nuværende træner, Uffe Pedersen, skal stå i spidsen for holdet året ud