Christian Eriksen netter i hollandsk storkamp

Den danske landsholdsspiller scorede for anden kamp i træk, da Ajax spillede 2-2 mod Feyenoord.

Christian Eriksen kronede i onsdags en flot kamp ved at score det sidste mål i Ajax' 3-1-sejr over Manchester City i Champions League.

Søndag eftermiddag var den 20-årige dansker igen på pletten, da han scorede til 1-0 i Ajax' 2-2-kamp ude mod æresdivision-rivalerne fra Feyenoord.

Danskerens scoring faldt i det 12. minut. Eriksen udnyttede på flot vis Ryan Babels oplæg til at udplacere Feyenoords græske målmand Kostas Lamprou. Det var Eriksens tredje sæsonmål i Æresdivisionen.

Ajax-træner Frank De Boer havde givet genvalg til den rene danske midtbane bestående af Christian Eriksen, Christian Poulsen og Lasse Schöne, som i onsdags var med til at pille pynten af de engelske mestre.

Lasse Schöne blev skiftet ud i det 77. minut, mens Christian Eriksen og Christian Poulsen spillede hele kampen. 18-årige Viktor Fischer sad på bænken for Ajax.

Amsterdam-klubbens finske forsvarsspiller Niklas Moisander blev udvist et kvarter før tid. Men alligevel så det længe ud til, at Ajax skulle sikre sig en 2-1-sejr.

Men kort inde i kampens overtid kunne mestrene ikke længere holde stand, og Feyenoords Graziano Pellé fik udlignet til slutresultatet 2-2

Ajax kravler med pointet op på fjerdepladsen i Æresdivisionen. Holdet er fire point efter duksene fra Twente, der dog spiller senere søndag.