Christian Eriksen vinder igen titlen som årets spiller

Landsholdets fynske midtbanespiller er for anden gang i sin korte karriere kåret til årets danske spiller.

Christian Eriksen blev mandag aften for anden gang i sin korte karriere kåret som årets fodboldspiller ved Dansk Fodbold Award.

21-årige Christian Eriksen var oppe imod tre landsholdskolleger i kampen om at vinde den fornemme hæder ved det stort anlagte show i Cirkusbygningen i København - nemlig Daniel Agger, Andreas Cornelius og Jores Okore.

Det var en sms-afstemning, der lå til grund for kåringen af den unge Tottenham-spiller, der det seneste år er trådt i karakter som målscorer på landsholdet.

Eriksen, som i sommer havde vokset sig for stor til hollandske Ajax Amsterdam, udviklede i løbet af 2013 sit frispark, hvilket var med til at hjælpe landsholdet og ikke mindst Ajax i den bedste hollandske fodboldrække.

Efterårets to frisparksscoringer på landsholdet blev sat ind i venskabskampene mod Georgien og Polen.

Desværre rakte målene og de danske præstationer ikke til kvalifikation til næste sommers VM i Brasilien. Men mon ikke den unge midtbanespiller får chancen for at deltage ved endnu et VM senere i karrieren.

Christian Eriksen har allerede været med til to slutrunder for Danmark - i 2010 ved VM i Brasilien og to år senere ved EM i Polen og Ukraine.

Den unge midtbanekreatør er blandt de første på landstræner Morten Olsens holdkort, og han er af flere iagttagere spået en stor fremtid.

Christian Eriksen vandt også titlen som årets spiller i 2011 efter et kometagtigt gennembrud for Ajax. Sidste år gik hæderen til landsholdsanfører Daniel Agger fra Liverpool, men nu er titlen tilbage hos Eriksen.