Clairvoyant hjælper med at finde forsvundet elev

En clarirvoyant mener ikke, at den 17-årige gymnasieelev fra Svendborg, der forsvandt sidste uge er død. Svendborgenserne opfordres til at lede i deres kældre og udhuse.

-

En clarirvoyant mener ikke, at den 17-årige gymnasieelev fra Svendborg, der forsvandt sidste uge er død. Svendborgenserne opfordres til at lede i deres kældre og udhuse. Det gælder især folk, der bor i Valdermarsgade, Vestergade, Bagergade og Hulgade.

Venner til den 17-årige Nicholas Poulsen, der er meldt savnet, har opsøgt en clairvoyant for at finde frem til deres kammerat.

Clairvoyanten mener ikke, at Nicholas er død, men at han ligger i en kælder og clairvoyanten opfordrer folk i centrum i Svendborg til at kigge efter i deres kældre.


Nicholas Poulsen har nu været væk i en uge

Den 17-årige Nicholas Poulsen blev sidst set natten til lørdag, da han stærkt beruset gik ad Frederiksgade mod havnen. Familien meldte ham først savnet lørdag aften, efter at de selv havde forsøgt at finde ham. Hele søndagen gennemførte politiet og marinehjemmeværnet en større eftersøgning i havneområdet, men indtil videre uden resultat.

Nicholas Poulsen er 185 cm høj og kraftig af bygning. Han har tykt og kraftigt mørkeblond, halvlangt hår og var iført en sort og hvid jakke, blå cowboybukser og lyse sko.  

Svendborg Politi kan kontaktes på telefon 62 21 14 48