Cykelløb rammer Odense og Ringe

Cykelløbet Post Danmark Rundt 2012 kommer til Fyn 25. august, og det vil påvirke trafikken i Odense, Kerteminde og Ringe.

Post Danmark Rundt 2012 spurter gennem landet fra 22.- 26. august.

Ringe er startby

Ringe er startby for 4. etape af løbet, der køres 25. august, og det vil påvirke trafikken i byen en hel del. Nogle gader og veje vil være
spærret det meste af formiddagen, mens andre kun midlertidigt optages af den danske tour.

Kl. 9.00 starter præsentationen af feltet på Torvet, der vil være lukket for almindelig trafik fra morgenstunden. Også flere gader op til Torvet vil være påvirket af løbet.

Kl. 10.00 sendes rytterne af sted på 4. etape og kører ud ad byen via Algade, til venstre ad Rolighedsvej, til venstre ad Søvej, til højre ad Vestergade. Her går den rigtige start kl. 10.05.

De nævnte gader vil være midlertidigt lukket for trafik, mens feltet passerer. Undervejs på etapen vil de veje, der støder op til ruten, være spærret kortvarigt, mens reklamekaravanen og ryttere passerer.

Mål i Odense

Rytterne ventes til målområdet på Sejerskovvej i Odense omkring kl. 11.45. Herefter skal de køre 3 omgange på en rundstrækning på 3,1 km, inden den endelige vinder af 4. etape spurter over målstregen omkring kl. 12.10.

Målområdet vil være spærret for al trafik tidligt på formiddagen. Rundstrækning, der løber ad Sejerskovvej, til venstre ad Stenløsevej, til venstre ad Skovgyden, til venstre ad Hunderupvej og til venstre ad Sejerskovvej med opløb ud foran Den Fynske Landsby, køres fra kl. ca. 11.45 til kl. 12.20 og vil i den periode være totalt lukket for trafik.

Enkeltstart i Kerteminde

Enkeltstarten køres med start på Hans Schacksvej ved Rådhuset i Kerteminde.

Den første rytter sendes af sted kl. ca. 18.00. Ruten, der er på 14,5 kilometer, går fra Kerteminde via rute 315 Fyns Hovedvej, til højre ad Tårup Vestergade, til venstre ad Tårup Bygade, til højre ad Tårup Østergyde, til højre ad Hindsholmvej, der bringer rytterne til målet foran Kunstmuseet i Kerteminde.

Den sidste rytter ventes i mål kl. 20.14.

Enkelstartsruten vil være totalt spærret for trafik fra kl. ca. 17. 50 og indtil sidste rytter har gennemført etapen.