I det fynske folks tjeneste

Dalsfledt går til FOKUS

Det tidligere byråds- og amtsrådsmedlem for Dansk Folkeparti, Ib Dalsfledt, melder sig nu under fanerne hos det nye parti FOKUS.

Ib Dalsfledt har meldt sig ind i FOKUS

Ib Dalsfledt var medlem af Fyns Amtsråd fra 1994 til 2006 og viceborgmester i Assens Kommune i 12 år indtil 2002.

I 2004 meldte han sig ud af Dansk Folkeparti i protest mod at partiet støttede kommunalreformen, der betød et farvel til amterne.

Men nu er den 77-årige tidligere brandmand klar til igen at give den en tørn inden for politik.

- Jeg har længe ment, at vi manglede et parti, der som FOKUS gerne vil tænke såvel den sociale indsats som hensynet til naturen, miljøet og økonomien ind i en sammenhæng, og jeg glæder mig derfor til at komme i gang med opbygningen af partiets organisation på Fyn, udtaler Ib Dalsfledt.

Ib Dalsfledt bliver partiets storkredsformand på Fyn. Formanden for FOKUS, christian H. Hansen, der sidder i Folketinget og indtil fornylig var medlem af Dansk Folkeparti, er glad den fynske politikers beslutning.

- Med Ib Dalsfledt får vi en kapacitet, som kender politik indefra og som er kendt for sit store sociale engagement. Der er ingen tvivl om, at han vil være et kæmpe aktiv for FOKUS og jeg er meget glad for, at det er lykkedes at overtale ham til at tage endnu en tørn i dansk politik, siger Christian H. Hansen.

Partiet FOKUS mærkesag er dyrevelfærd, miljø og forebyggelse.