Dalum frikendes for beskylding om sorte penge

DBU frikender nu fodboldklubben Dalum IF for Wassim El Bannas beskyldninger om, at han fik sorte penge, mens han spillede som amatør i klubben.

Sorte penge

I februar i år stod den odenseanske fodboldspiller Wassim El Banna frem i blandt andet TV 2/FYN og fortalte, at han gennem en periode modtog 5000 kroner sort om måneden fra Dalum IF.

Dengang afviste Dalum alle beskyldninger og formand Michael Grill forklarede, at de kontante beløb til El Banna skyldtes, at han ikke havde noget kontonummer.

Ingen dokumentation for påstande

Dansk Boldspil Union gik dengang ind i sagen og indhentede yderligere oplysninger hos Wassim El Banna, Dalum IF og ToldSkat. DBU's bestyrelse behandlede sagen på sit møde lørdag.

- På baggrund af de indhentede oplysninger, kan vi konstatere, at der ikke er grundlag for at forfølge sagen yderligere. Der er ingen dokumentation for påstandene, siger DBU's formand, Allan Hansen, til TV 2/FYN.

Og dermed har DBU frikendt fodboldklubben. Selv om El Banna med beskyldningerne har miskrediteret Dalum IF, vil DBU ikke straffe fodboldspilleren disciplinært, som unionen ellers har mulighed for.

Dalum: det har vi hele tiden sagt

Dalum IF's formand Michael Grill siger til TV 2/FYN, at han er glad for DBUs afgørelse.

- Men det ændrer ikke meget. Vi har jo hele tiden vist, at der ikke var noget i den sag, siger Michael Grill.

Dalum IF har besluttet ikke at gøre mere ved sagen, og der er altså ikke noget sagsanlæg mod Wassim El Banna på vej.