Danionics er nr. 1 i Europa

Trods flere nedjusteringer har Danionics fået ladet batterierne op. Batterivirksomheden er netop blevet kåret som den hurtigst voksende teknologivirksomhed i Europa, Mellemøsten og Afrika.

-

Trods flere nedjusteringer, senest i 3. kvartal i år, har Danionics fået ladet batterierne op. Den fynske batterivirksomhed er netop blevet kåret som den hurtigst voksende teknologivirksomhed i Europa, Mellemøsten og Afrika. Det er det verdensførende rådgivings- og revisionsfirma Deloitte og Touche, der står bag kåringen.

Fra 1 mio. til 213 mio. på tre år
Det er først og fremmest Danionics omsætnings-vækst samt evne til at udvikle nye produkter, der har plaseret virksomheden øverst på IT-skamlen. Danionics har oplevet en kraftigt stigende vækst fra blot 1 mio. kr. i 1999 til 212,7 mio. kr. i 2001. Det har ingen anden virksomhed i denne branche kunnet præstere.

Kåringen er baseret på udviklingen frem til 2001, og kommer på et tidspunkt med store skuffelser i 2002, hvor IT-markedet har været ramt en betydelig afmatning.
Derfor er adm. direktør Niels Kryger Andersen ekstra glad for denne kåring og fastslår at Danionics står stærkt, når IT-branchen kommer ud af dvale-tilstanden.

Danionics producerer og udvikler batterier til bla. bærbare computere og mobiltelefoner.