Danmarks Gazastribe tilbage på kortet

Nu skal Langeland tilbage på landkortet på en kreativ måde. Udkantsdanmark er nemlig ikke Gazastriben med ruiner og fattige mennesker.

-Medierne beskriver for det meste Udkantsdanmark, så man skulle tro, at det er som at bo i Gazastriben med fattige mennesker, der går rundt i ruiner og leder efter mad. Det er jo langt fra tilfældet, lyder det fra Sinnet Tiwaz.

Kunstneren Sinnet Tiwaz, fra Tranekær på Langeland, har med sin unikke streg, humor og kærlighed til øen, sammen med foreningen Kulturlangeland skabt en serie kunstpostkort med motiver fra Langeland.

Serien kalder hun "Langeland i Streg og Farver".

Det er vigtigt for Sinnet Tiwaz som kunstner at gøre opmærksom på den smukke natur, og de mange værdier og kvaliteter, der er her på Langeland, Øen, der stadig har charmen i behold.

-Vi skal have Langeland tilbage på landkortet. Af alle de steder jeg har boet føler jeg mig mest hjemme på Langeland, og jeg bliver glad, når jeg samtidig kan være med til at gøre opmærksom på denne smukke ø, den største i det sydfynske øhav, på denne måde. På Langeland er der plads til at være den man er uanset hvem man er.

Der er premiere på kunstpostkortene i Super Brugsen i Rudkøbing lørdag d. 18. april kl. 11, hvor Sinnet Tiwaz vil være til stede.