Dansepar venter barn

Danseparret Peter og Kristina Juel Stokkebroe sætter dansekarrieren på standby. Det succesrige par venter barn.

Et af de mest succesrige danske dansepar stiller danseskoene på hylden på ubestemt tid. Peter og Kristina Juel Stokkebroe, som lørdag vandt sølv ved EM i latin, venter barn og har endnu ikke taget stilling til, om de vender tilbage på eliteplan.

- Vi har siden starten af marts måned båret på den hemmelighed, at EM kunne blive vores sidste store turnering som aktive. Vi satte derfor alle sejl til for at gøre aftenen til en uforglemmelig oplevelse - og det blev den så afgjort, siger den vordende far Peter Stokkebroe.

Danseparret, som stort set har vundet alt, der er at vinde i sporten, ved endnu ikke, hvad de lykkelige omstændigheder betyder for deres dansekarrierer.

- Efter at have sundet os lidt over overraskelsen, at vi skal være forældre lidt før, end vi havde planlagt, er vi nu super lykkelige. Vi ønsker at lade denne gave stå alene og ønsker lige nu ikke at drage forhastede konklusioner i forhold til, hvad denne pause betyder for dansen. Det er helt sikkert, at vi kommer tilbage igen, men om det bliver som aktive turneringsdansere, eller om vi efter pausen udelukkende optræder i forbindelse med shows, det må tiden vise, siger Kristina Juel Stokkebroe.